Dostava (izvan hrvatske)

Dostava u Hrvatsku

Prema postavljenim vrijednostima u online trgovini, proizvode kupljene na mrežnoj stranici www.glorialamarr.com trenutno je moguće dostaviti samo na adresu u Hrvatskoj. Podatci za dostavu koje je nužno upisati (i koji su ujedno podatci vezani uz plaćanje) jesu sljedeći: ime i prezime, ulica i mjesto stanovanja, županija, poštanski broj, broj mobitela i e-mail adresa. Potonji podatak služi i slanju automatiziranih obavijesti o tome je li narudžba na čekanju, u obradi i je li isporučena. Ako kupac želi dostavu pošiljke na drugu adresu na kojoj trenutno boravi (ili želi poslati poklon), nužno je popuniti i drugi stupac obrasca. Bilješka o narudžbi je opcionalna i služi kao mogućnost za dodatne informacije.

Kupcu se nude tri mogućnosti dostave: obična pošiljka Hrvatske pošte, preporučena pošiljka Hrvatske pošte i lokalno preuzimanje. Za slanje pošiljke koja teži između 1 001 i 5 000 grama nudi se, uz lokalno preuzimanje, jedino mogućnost slanja paketa Hrvatskom poštom. Imajući u vidu maksimalnu težinu slanja paketa, kupac je ograničen s maksimalno petnaest proizvoda u svojoj košarici.

Obična pošiljka Hrvatske pošte, jednako kao i preporučena, izračunata je s obzirom na težinu pošiljke i cijenu pakiranja proizvoda. Razlika je u mogućnosti praćenja pošiljke, što nudi druga mogućnost, i zbog toga je ključna stavka broj mobitela (i e-mail adresa). Pošiljke su pažljivo pakirane, imajući u vidu težinu proizvoda i udaljenost do mjesta dostave. Obično poslana pošiljka ne može se pratiti, međutim, dosadašnje iskustvo slanja stotina pošiljki u stopostotnome broju slučajeva rezultiralo je uspješnom dostavom, i to najčešće u roku od tri radna dana. Ipak, što se tiče grada Zagreba (no ne nužno i Zagrebačke županije), dostava se može odužiti i na deset radnih dana. Važno je napomenuti da obrt ne odgovara za moguća oštećenja pošiljki u slučaju produženoga vremena dostave, kao što ne odgovara za izgubljene pošiljke te ne nudi mogućnost povrata proizvoda. Narudžba koja je od ponedjeljka do petka zaprimljena do 13 sati šalje se isti dan, osim u slučaju opravdane spriječenosti.

Mogućnost lokalnoga preuzimanja odvija se na adresi Ljudevita Gaja 58, 32 275 Bošnjaci, što je adresa na koju je obrt registriran. Predviđena je za kupce koji stanuju na području Bošnjaka, Županje i uže okolice (ili za slučaj da se preuzimanje može odviti preko posrednika). Ukoliko je odabrana ta mogućnost, dodatne informacije potrebno je unijeti u polje „Bilješka o narudžbi“ ili kontaktirati vlasnicu obrta preko obrasca za kontakt.

Korisni linkovi: Praćenje pošiljke Obrazac za kontakt

 

Dostava izvan Hrvatske

Proizvode s mrežne stranice www.glorialamarr.com moguće je dostaviti i na adresu izvan Hrvatske, međutim, za tu mogućnost trenutno nisu postavljene vrijednosti u online trgovini — stoga je potrebno kontaktirati vlasnicu obrta preko obrasca za kontakt i dogovoriti prodaju i način dostave. To znači da će se prodaja odviti direktnom uplatom na žiro račun obrta ili plaćanjem uz pomoć PayPal-a. Vodič za međunarodne usluge omogućuje provjeru vrsti pošiljaka koje se mogu dostaviti u određenu zemlju, a cjenik slanja pošiljki za međunarodni promet daje okvirnu cijenu slanja u određenu zemlju s obzirom na težinu i način slanja (jedan primjerak zbirke poezije „Apologija“ teži 129 grama, a jedan primjerak romana „Srce traži zadovoljstvo“ 295 grama). Obično poslana pošiljka („Pismo“) ne može se pratiti, a njezin mogući gubitak i/ili oštećenje tada nije nužno u domeni Hrvatske pošte, već i drugih društava koje prilikom dostave obavljaju poštanski promet. Prioritetna preporučena pošiljka rješava taj problem jer broj za praćenje omogućuje uvid u sve stanice pošiljke do mjesta konačnoga odredišta. Dakako, za slanje većih pošiljaka moguće je dogovoriti slanje preko neke od kurirskih kompanija. Moguće je, uoči dogovorene prodaje, od obrta zatražiti ponudu.

Do sada su primjerci romana „Srce traži zadovoljstvo“ sretno doputovali u Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Austriju, Njemačku, Veliku Britaniju i Irsku.

Korisni linkovi: Vodič za međunarodne usluge Cjenik slanja pošiljki za međunarodni prometPraćenje pošiljke Obrazac za kontakt